Sunday, 20 March 2011

EdiT MeNgeDiT.....

assalamualaikum...

hari ini bukan nk citer benda sedih or gembira...sedang-sedang jer...sedih pun x gembira pon x...haha...setiap orang ada kemahiran tersendiri,walaupun sedikit tu dah kira kelebihan juga...ada pandai berenang,ada pandai menunggang dengan tayar satu..haha..tapi kemahiran ni xde perlukan peluh @ usaha yang banyak pun..just edit jer...gambar2 yang dulu nampak suram jadi smart jer...ni skang nak tunjuk kat korang pakar mengedit gambar nie...ni ha kat atas tu 2 orang budak pandai edit2.....

ni sahabat DBK ku

4orang dah kene quit..huh!!

kitorang mmg suka gurau senda dari kenal2 dulu...sesama main-main gila...
yang pertama ketua kelas saya dulu nama emir panggilan ustaz coz dia warak orangnya,kalau ajak tgok wayang dia xnk ikot...bagus sbg calon suami ni,pas2 ketua kelas kitorang gak sem3 nie...nama dia alipp@pak lipp,pas2 seterusnya pali@pak tock,syafiq@pak lang,mi-oi@pak chik,farid@pak long,izwan@pak wan dan saya mizan@pak jang..hahaha..yang girl xleh bgtaw rahsia..nk ngorat, ngorat sendiri cz diowang ni mcm singa belaka...takut koi..haha
 ada lagi gambar edit....mik tengok
ni lah emir..dia dah pit stop..

tu jerla sal edit mengedit.....nak tgok gambar edit diowang add la facebook diowang....aliff ngan syafiq...huhu..saya xpandai,pandai suruh jew...huhu....nk isi bnyak2 gambar serabot lak.....gambar ni banyak budak kelas diploma teknologi berasaskan kayu berasal dari politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah,shah alam.....huhu..

pape pon selamat menjamu keenakkan dari blog saya...tQ for watching!!! ;)

No comments:

Post a Comment